Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

"Η χώρα χωρίς γάτες"...στιγμές

    Φέτος, υλοποιήσαμε το Πρόγραμμα "Εκφράζω τα συναισθήματά μου " . Μέσα από την ενασχόλησή μας με τα συναισθήματα γνωρίσαμε, κατανοήσαμε, παίξαμε, συνεργαστήκαμε, δημιουργήσαμε μέσα από επιλεγμένες δραστηριότητες.
     Στο τέλος του προγράμματος παρουσιάσαμε, με την πολύτιμη βοήθεια της θεατρολόγου μας κ. Αθηνάς Πετρομιχελάκη , τη θεατρική παράσταση "Χώρα χωρίς γάτες" του Ευγένιου Τριβιζά.


Επιλέξαμε αυτό το βιβλίο, γιατί θέλαμε να δείξουμε ότι όλα τα συναισθήματα είναι απαραίτητα και δεν πρέπει να τα αγνοούμε αλλά, να τα διαχειριζόμαστε και να τα εκφράζουμε με αποδεκτό τρόπο.







Οι φωτογραφίες των μαθητών έχουν αλλοιωθεί.





Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Το κοχύλι


Διαβάσαμε το ποίημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, "Κοχύλι". Μιλήσαμε για τον σπουδαίο Ισπανό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα. Εμπνευσμένοι από το ποίημά του, φτιάξαμε τα δικά μας ποιήματα και τα εικονογραφήσαμε. 


Thanx sofilab

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γιορτή λήξης


Στο πλαίσιο του 19ου Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Ζωγράφου, οι μαθητές του Α1 τμήματος του 12ου Δ,Σ, Ζωγράφου και οι μαθητές της Α΄ τάξης του 7ου Δ.Σ. Ζωγράφου, παρουσιάζουν την Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 18:00, τη θεατρική παράσταση , "Χώρα χωρίς γάτες", του Ευγένιου Τριβιζά.



        


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...